Karadeniz Yol projesine devam

Yol inşaatı projesi kapsamında olan Bolaman beldesi şehir içi geçişinin yapımına başlandı. Yol çalışmasını yapan Yüksel İnşaat Yetkilileri, Bolaman şehir içi geçişinin emniyet şeridi ile birlikte Fatsa'nın tek şeridi gibi olacağını belirterek, “Burada 1 k

Karadeniz Yol projesine devam

Yol inşaatı projesi kapsamında olan Bolaman beldesi şehir içi geçişinin yapımına başlandı. Yol çalışmasını yapan Yüksel İnşaat Yetkilileri, Bolaman şehir içi geçişinin emniyet şeridi ile birlikte Fatsa'nın tek şeridi gibi olacağını belirterek, “Burada 1 kilometre yol çalışmamız olacak.

Bu çalışma ile birlikte Bolaman-Perşembe Otoyol Projesi tamamen bitmiş oluyor. Sıra sahil yolunun iyileştirilmesine geldi. Sahil yolunun ihalesi yapıldı ama ödenek bekliyor. Bu iyileştirme tahmin ediyorum 2 yılda ancak biter. Çünkü sanat yapıları var, menfez var, duvar var, ufak tefek genişlemeler var. Burada hemen hemen 3 şeritli yol çıkar” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel