Karaca'dan şok eden iddia

Geçtiğimiz aylarda terör saldırılarını ve hükümetin “Kürt Açılımı”nı protesto etmek için Meydanda miting düzenlediklerini ve bu mitinge Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi’nin neden katılmadığını anlatan İsmail Karaca, “O zamanlar terör olayları yine a

Karaca'dan şok eden iddia

Geçtiğimiz aylarda terör saldırılarını ve hükümetin “Kürt Açılımı”nı protesto etmek için Meydanda miting düzenlediklerini ve bu mitinge Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi’nin neden katılmadığını anlatan İsmail Karaca, “O zamanlar terör olayları yine azıtmıştı. Hükümetin Kürt açılımını da protesto etmek amacıyla meydanda bir miting düzenlemeye karar vermiştik. Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) Trabzon Şube Başkanı Songül Erdem’e başkanım toplanacağız bize katılır mısınız demiştim o da, tabiî ki başkanım kesinlikle katılacağız diye cevap vermiş ve katılmıştı. Songül hanıma teşekkür ediyorum gerçekten bu davranışından ötürü” dedi.

 

“VALİ BEY BİZE YEMEK VERECEK”

Karaca, Seyyah Sağıroğlu ile görüştüğünü belirterek, “Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu ile görüştüm, ama teklifime olumlu yanıt vermedi. Sağıroğlu’na başkanım biz yürüyüş yapacağız şu derneklerde katılıyor. Sizi de aramızda görmek isteriz dedim. Ama Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şube Başkanı Seyyah Sağıroğlu, bana “Biz gelemeyiz, vali bey (Recep Kızılcık) derneğe yemek verecek. Ya bana kızıp yemek vermezse ne olacak” dediğini ileri sürdü.

 

Karaca’nın bu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

Özel Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel