Üst geçitte pankartlı tepki

İsrail'in, Gazze'deki insanlara temel yaşam malzemesi götüren gemilere yaptığı müdahaleye tepkiler artıyor. Gümüşhane'nin Mordut Mahallesi sakinleri, Gümüşhane-Erzurum karayolundaki üst geçide pankart asarak tepkilerini dile getirdi. Mahalle sakinleri "İs

Üst geçitte pankartlı tepki

İsrail'in, Gazze'deki insanlara temel yaşam malzemesi götüren gemilere yaptığı müdahaleye tepkiler artıyor.

Gümüşhane'nin Mordut Mahallesi sakinleri, Gümüşhane-Erzurum karayolundaki üst geçide pankart asarak tepkilerini dile getirdi. Mahalle sakinleri "İsraili lanetliyoruz" yazılı pankartı üst geçide asarken, İsrail mallarına da ambargo uyguladı.

İsrail'in insanlık dışı yaptığı bu eylemi milletçe kınadıklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Tuncay Arslan, İsrail'in bu davranışı sadece Türk milletine değil 32 ülkenin insanına yaptığını ifade etti. Arkadaşları ve mahalle sakinleri ile birlikte her gün binlerce aracın geçtiği Trabzon-Erzurum karayolu güzergahı Gümüşhane şehir geçişindeki üstgeçide pankart asan Arslan, mahalle sakinlerine de İsrail mallarına karşı boykot uygulamaları konusunda telkinde bulunduklarını söyledi. Arslan, içlerindeki insani

duyguları pankartlara yansıtarak tepkilerini göstermeye çalıştıklarını belirterek, "Yapılan bu insanlık dışı eylemi içten gelerek kınıyoruz ve İsrail'i lanetliyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel