Karabük yoluna çıkacak sürücüler dikkat

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karabük yoluna çıkacak sürücüler dikkat

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Karabük-Araç yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Mersin-Gözne-Stadyum kavşakları 0-1. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun sağ taşıma hattındaki birinci şeridi (Mersin-Çeşmeli istikameti) trafiğe kapatılarak, ulaşıma 2. ve 3. şeritlerden izin veriliyor. 

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun Şanlıurfa batı-kuzey kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle otoyolun Gaziantep yönünde üç şeridi trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bağlantı yolları yapımı kapsamında, İstanbul-İzmit il yolunun 47-48. kilometrelerinde trafik servis yoluna yönlendirilecek. 

Milas-Bodrum yolunun 0-1. kilometrelerinde Güllük Havalimanı kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Ardahan-Göle yolunun 2-9. kilometrelerinde toprak işleri, sanat yapıları ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel