Kapımızı herkese açık tuttuk

Canalioğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çaykara ve Dernekpazarlılar Derneği'ni ziyaret etti. Çaykaralıların birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışlarının tüm ülkeye örnek teşkil ettiğini belirten Canalioğlu, ''Türkiye'nin birçok ilinde Çaykaralı h

Kapımızı herkese açık tuttuk

Canalioğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çaykara ve Dernekpazarlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Çaykaralıların birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışlarının tüm ülkeye örnek teşkil ettiğini belirten Canalioğlu, ''Türkiye'nin birçok ilinde Çaykaralı hemşehrimiz vardır. Bunlar gittikleri yerde büyük bir dayanışma örneği sergiliyor, katma değer yaratıyorlar'' dedi.

Canalioğlu, 5 yıllık görev süresi içerisinde belediyenin kapısını tüm halka açık tuttuklarını ifade ederek, ''Belediyeyi vatandaşla birleştirdik, bütünleştirdik. Belediyeye gelemeyen vatandaşların ayağına biz gittik. Vatandaşın sorunlarını yerinde inceledik. Onların görüş ve önerilerini dinledik. Vatandaştan aldığımız destek ve güvenle çalışmalarımızı daha büyük bir şevkle yürüttük. Bugün Trabzon baştan aşağıya yenilenmişse bunda vatandaşlarımızın da çok büyük katkısı vardır'' diye konuştu.

Canalioğlu, daha sonra Fizyotem Fizik Tedavi Merkezi'ni ziyaret ederek hastalara ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler