Kamyon üst geçite takıldı

Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde, hurdaya çıkmış iki aracı üst üste koyarak Kırıkkale'ye getirmek için yola çıkan İbrahim Karadeniz yönetimindeki 59 YP 866 plakalı kamyon, Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan üst geçidin altından geçtiği sırada, yükün yü

Kamyon üst geçite takıldı

Trabzon Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde, hurdaya çıkmış iki aracı üst üste koyarak Kırıkkale'ye getirmek için yola çıkan İbrahim Karadeniz yönetimindeki 59 YP 866 plakalı kamyon, Gazipaşa Mahallesi'nde bulunan üst geçidin altından geçtiği sırada, yükün yüksek olması nedeniyle üst geçidin altında sıkıştı.

Karadeniz, 4.60 metre yüksekliğindeki üst geçitten, kendi imkanlarıyla çıkmaya çalışırken de üst geçitte bulunan ve Gazipaşa Mahallesi'ne elektrik veren enerji nakil hatlarının kopmasına neden oldu ve üst geçide zarar verdi.


Olay yerine gelen trafik ekipleri, trafik güvenliğini tehlikeye sokacak bir şekilde yüksek yük taşıdığı gerekçesiyle, sürücüye 1100 YTL para cezası kesti.

TEDAŞ ise enerji nakil hatlarına zarar verdiği gerekçesiyle sürücü İbrahim Karadeniz hakkında zararı tanzim etmek için soruşturma açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler