Kalkınma ajansına atama yapıldı

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerini kapsayan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın imzasıyla ataması yapılan Ürgüp Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, önümüzdeki hafta içerisinde görevine ba

Kalkınma ajansına atama yapıldı

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerini kapsayan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği'ne Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın imzasıyla ataması yapılan Ürgüp Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, önümüzdeki hafta içerisinde görevine başlayacak. 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yaptığı yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine yapılacak olan atamayı uzun zamandır beklediklerini belirterek, Ürgüp Kaymakamı Kaldırım'ın önümüzdeki hafta içerisinde görevinin başında olacağını kaydetti. 

Bölgesel kalkınmanın koordineli bir şekilde yürütülmesi ve bölgeler arası eşitsizliklerin giderilmesi için kalkınma ajanslarının kurulduğunu vurgulayan Kızılcık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     ''Bizim de içinde yer aldığımız Trabzon merkezli 6 vilayeti kapsayan kalkınma, ajansımız yapılan genel sekreter atamasıyla da artık bir an önce çalışmalarına hız verecek ve bölgemiz için önemli hizmetlere imza atacaktır. Kalkınma ajansı, bölgemizde dengeli bir kalkınmanın gerçekleştirilmesi için önemli bir fırsattır. Kamu yönetiminde proje mantığının hakim kılınması ve yatırımların bölgemize çekilmesi için kalkınma ajansı ümit ediyorum ki önemli bir işlev görecektir.''
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler