Kadının kafası kopmuş bulundu

Edinilen bilgilere göre, Yaraşlı köyünde yaşayan Zeliha Gül (90), 25 gün önce köyündeki bir cenaze törenine katıldıktan sonra ortadan kayboldu. Eşini yıllar önce kaybeden ve erkek kardeşinin yanında kalan yaşlı kadının bulunması için akrabaları jandarmaya

Kadının kafası kopmuş bulundu

Edinilen bilgilere göre, Yaraşlı köyünde yaşayan Zeliha Gül (90), 25 gün önce köyündeki bir cenaze törenine katıldıktan sonra ortadan kayboldu. Eşini yıllar önce kaybeden ve erkek kardeşinin yanında kalan yaşlı kadının bulunması için akrabaları jandarmaya kayıp ilanında bulundu.

Bu süre içerisinde yaşlı olması nedeniyle çok fazla uzağa gidemeyeceği düşünülen kadının aranmasına devam edildi. Yapılan aramalarda Zeliha Gül, dün akrabaları tarafından oturduğu köye yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ki ormanlık alanda kafası vücudundan ayrılmış bir şekilde bulundu.

Olay yerine gelen jandarmanın incelemelerinin tamamlanmasının ardından yaşlı kadının cesedi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesin için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel