İşte muhtemel fındık fiyatı

Hükümetin uzun süredir açıklaması beklenen fındık fiyatının yarın açıklanacağı bilgisine ulaşıldı. TMO'nun yarın fındık alımına başlayacağı belirtilirken, 50 randıman olan fındığın 5 YTL olarak açıklanacağı ancak bir takım kesintilerle 3, 750 YTL olacağı

İşte muhtemel fındık fiyatı

Hükümetin uzun süredir açıklaması beklenen fındık fiyatının yarın açıklanacağı bilgisine ulaşıldı.
TMO'nun yarın fındık alımına başlayacağı belirtilirken, 50 randıman olan fındığın 5 YTL olarak açıklanacağı ancak bir takım kesintilerle 3, 750 YTL olacağı ifade edildi. Kesintilerle hiçbir üreticinin eline 5 YTL geçmeyeceği de belirtildi.
Fındık fiyatı ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz TMO yetkilileri ve Trabzon Milletvekilleri herhangi bir görüş vermekten kaçınsa da sürekli Ankara ile temas halinde olduklarını belirterek fiyat konusunda geciktiklerini ifade ettiler. Vatandaşın memnun edileceği ve ülkenin fındık politikasını etkilemeyecek bir fiyat olacağını belirten AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, “TMO ile Fiskobirliğin beraber iş birliği yaparak fındık alımını yapmasını bekliyoruz. Bunu önerdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler