İntihar kurnazlığı! Trabzon'da da yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Ordu’da ikiz kez intihara kalkışan, ilk girişiminde İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın intiharın günah olduğunu belirtmesi ile, ikinci girişimde ise bulunduğu Ünye’de polislerin kendi arasında para toplaması

İntihar kurnazlığı! Trabzon'da da yaptı!

Geçtiğimiz günlerde Ordu’da ikiz kez intihara kalkışan, ilk girişiminde İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ali Akdoğan’ın intiharın günah olduğunu belirtmesi ile, ikinci girişimde ise bulunduğu Ünye’de polislerin kendi arasında para toplaması ile vazgeçirilen Sarıöz’ün daha önce de çeşitli intihar girişimlerinde bulunduğu öğrenildi.Sarıöz'ün bu girişimlerden birinide Trabzon'da yaptığı belirtildi.

İntihar etmeyi düşündüğü sırada gözüne kestirdiği yüksek binaya çıkan ve ayaklarını aşağı sarkıtan Hasan Sarıöz, epilepsi akciğer kanseri, sara, şeker gibi hastalığı olduğunu, borç batağında olduğunu, çocuklarının çadırda yaşadığını, arabasının haksız yere bağlandığını söyleyerek intihara kalkışıyor. Kendisini ikna etmeye çalışanlara bir süre aldırış etmeyerek şovunu yapan Sarıöz, daha sonra kendisine para teklifi edildiğinde ya da intihar şovunun başarısız olacağını düşündüğü anda girişimini sonlandırıyor. Bu oyunu uzun süredir yapan Sarıöz’ün çeşitli tarihlerde yapmış olduğu ve ulaşılabilen intihar girişimleri ve tarihleri şu şekilde:

07 Ağustos 2007 Samsun Merkez
12 Şubat 2008 Trabzon’un Araklı İlçesi
21 Şubat 2008 Çanakkale Merkez
22 Şubat 2008 Edirne’nin Keşan İlçesi
2011 Kastamonu Merkez
2011 Samsun’un Terme İlçesi
2011 Adana Merkez
01 Eylül 2013 Ordu Merkez
06 Eylül 2013 Ordu’nun Ünye İlçesi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler