Trabzon'da forma aşkı baskın çıktı

Trabzonspor taraftarı Ramazan Şişman ile Galatasaray taraftarı Giresunlu Sinem Yılmaz, nikah kıydırmak üzere takımlarının formasıyla evlendirme salonuna geldi. İki gencin nikahı hayli dikkat çekti.NİKAH kıydırmak üzere Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memur

Trabzon'da forma aşkı baskın çıktı

Trabzonspor taraftarı Ramazan Şişman ile Galatasaray taraftarı Giresunlu Sinem Yılmaz, nikah kıydırmak üzere takımlarının formasıyla evlendirme salonuna geldi. İki gencin nikahı hayli dikkat çekti.

NİKAH kıydırmak üzere Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na gelen çift, üzerlerindeki takım formalarıyla dikkati çekti.

fors.jpg

Trabzonspor taraftarı Trabzonlu Ramazan Şişman ile Galatasaray taraftarı Giresunlu Sinem Yılmaz, nikah kıydırmak üzere Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na formalarıyla geldi. Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ve Evlendirme Memuru Turhan Bektaşoğlu'nun kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Birol Kılıç ve Zümeyra Özdemir yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel