İmperial Büyük Yol Katetti

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi İrfan Coşkun'dan Hastane hakkında bilgi aldık. Kısa zamanda büyük bir yoğunluk yaşadıklarını belirten Coşkun, Trabzon'un Özel hastaneye aç olduğunu ve İmperial ile birlikte bu açlığın giderildiğini söyledi.İşte İr

İmperial Büyük Yol Katetti

Trabzon Özel İmperial Hastanesi Başhekimi İrfan Coşkun'dan Hastane hakkında bilgi aldık. Kısa zamanda büyük bir yoğunluk yaşadıklarını belirten Coşkun, Trabzon'un Özel hastaneye aç olduğunu ve İmperial ile birlikte bu açlığın giderildiğini söyledi.

İşte İrfan Coşkun'un haber61. net'e yaptığı özel açıklamalar....

TRABZON'UN AÇLIĞI BİTTİ
Özel İmperial Hastanesi'nin açıldığı günden bu yana çok büyük ilgi gördüğünü belirten Başhekim İrfan Coşkun, “Hastanemiz açılalı 40 gün oldu. Bu zaman içerisinde halkın hastanemize olan yoğun ilgisinden dolayı başımızı kaldıracak zaman bulamıyoruz. Gerçekten ummadığımız bir taleple karşı karşıyayız buda gösteriyor ki Trabzon şehri sağlık işletmeciliğine acıkmıştı. Özel sağlık yatırımları Trabzon'da diğer illerle kıyaslandığında gerçekten çok az bir orandaydı.

Belki yer sıkıntısından belki maddi sıkıntılardan veya şehir merkezinde yer bulamamaktan dolayı hiçbir özel hastane Trabzon'a gelemedi. Biz şehrin göbeğinde, ulaşımı rahat bir yere böyle bir yatırım yaptık ve Trabzon'un gerçekten özel hastaneye aç olduğunu ve bu konuda çok büyük bir eksiklik hissettiğini 40 gündür geldiğimiz aşamada gördük. Başka hastanelerin 5- 6 senede gelemediği hasta düzeyini biz birkaç haftada yakaladık” dedi.

BİZİM BİR FARKIMIZ VAR
Hastaların en büyük isteğinin güler yüzlü yaklaşım ve güven olduğunu belirten Özel İmperial Hastanesi Başhekimi İrfan Coşkun, “Bizim buradaki en büyük özelliğimiz Devlet Hastanelerine göre farklı statülere sahip olmamızdır. Mesela hastaları karşılayan, onlara yön gösteren, hatta gitmek istedikleri yerlere getirip götüren güler yüzlü hizmet anlayışına sahip Hosteslerimiz var. Hekimlerimiz alanlarında kendini kanıtlamış hekimlerdir.

Hem hekim yönünden, hem tedavi yöntemi yönünden, hem de tedavi sunuş yönünde farkımız olduğu için hastanemize biraz fazla talep oldu. Bir hafta sonra randevu sistemine geçiyoruz o zaman burada hastalardan oluşan bir yığılma olmayacak ve böylece hastalara daha çok zaman ayırabileceğiz” diye konuştu.

ARTIK ELEMAN ALMIYORUZ
Özel İmperial Hastanesi'nde hekimlerde dahil olmak üzere 300'e yakın eleman çalıştırdıklarını kaydeden Coşkun, “Bu ebattaki bir hastane için bu rakam gerçekten çok fazla, hizmeti aksatmamak için fazla miktarda eleman aldık ama anormal bir talep olmaya başladı.

Sanki biz sürekli eleman alıyormuşuz gibi bir durum ortaya çıktı ama buradan tekrar hatırlatmak istiyorum. Böyle bir şey yok biz 300 tane eleman aldık hepsi çalışıyor ve hiçbir eksiğimiz yok” şeklinde konuştu.

E. Neslihan SAĞIR / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel