İl özel idaresine 27 yeni makine

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Yalçın, mevcut araç parkının yaşlanması ve sık sık arıza yapması nedeniyle hem iş kaybı hem de zaman kaybı yaşandığını söyledi. İl Özel İdaresine son 8 yılda sadece 5 adet iş makinesi alımı yapıldığını söyl

İl özel idaresine 27 yeni makine
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genel Sekreter Yalçın, mevcut araç parkının yaşlanması ve sık sık arıza yapması nedeniyle hem iş kaybı hem de zaman kaybı yaşandığını söyledi.

İl Özel İdaresine son 8 yılda sadece 5 adet iş makinesi alımı yapıldığını söyleyen Yalçın, kurumun araç parkına başta damperli kamyon, çekici, kamyonet, pikap, ekskavatör, yükleyici, kanal kazıcı ve greyder olmak üzere toplam 27 adet aracın alımı için İl Genel Meclisine teklif götürdüklerini belirtti.

Meclis tarafından bu kararın kabul edilmesinin ardından İller Bankasından çekilecek kredi ile araçların alımını gerçekleştireceklerini söyleyen Yalçın, yaklaşık 4 milyon YTL tutarındaki bu araçların en kısa zamanda kurum envanterine girmesini sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel