İl meclisi OR-Gİ için toplandı

Yıllardır gündemde olan hatta yapılması için halktan para dahi toplanan OR-Gİ için her iki ilin valilerinden ardından meclis üyeleri de bir araya geliyor. Ordu İl Meclisi'nde gündem dışı söz alan İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Baş, Ordu Valisi Ali Kaba

İl meclisi OR-Gİ için toplandı

Yıllardır gündemde olan hatta yapılması için halktan para dahi toplanan OR-Gİ için her iki ilin valilerinden ardından meclis üyeleri de bir araya geliyor.

Ordu İl Meclisi'nde gündem dışı söz alan İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Baş, Ordu Valisi Ali Kaban ve Giresun Valisi Mustafa Taşkesen'i destekleyen bir duruş sergilemek adına her iki ilin meclis üyelerinin bir araya gelmesi yönündeki önerisi meclis tarafından değerlendirildi.

Meclis başkanlarının karşılıklı görüşmeleri sonucu Ordu ve Giresun İl Genel Meclisleri bir araya gelerek ortak hareket etme kararı aldı. Bu çerçevede Ordu İl Genel Meclisi üyeleri, Giresun meclisini ziyaret ederek ortak bir çalışma yapacak.


Ordu ve Giresun valilerinin bir araya gelerek ciddi anlamda bir alt yapı oluştuğunu belirten Ordu İl Genel Meclis Başkanı Şanser Şahin, kendilerinin ziyaretiyle bunun destekleneceğini söyledi.


İl Özel İdaresi'nden temin edilecek bir araçla Ordu İl Genel Meclisi üyelerinin yarın saat 13.00'te Giresun'a hareket edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel