İl Başkan vekili yetkilileri uyardı

Tarım, bazı serseri gruplarının huzuru bozduğunu, köşe başlarını tutarak genç bayanlara, genç kızlara sarkıntılık etmektedirler. Bu konularda partimize şikayetler gelmektedir. Yetkilileri göreve çağırıyoruz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon

İl Başkan vekili yetkilileri uyardı
Tarım, bazı serseri gruplarının huzuru bozduğunu, köşe başlarını tutarak genç bayanlara, genç kızlara sarkıntılık etmektedirler. Bu konularda partimize şikayetler gelmektedir. Yetkilileri göreve çağırıyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkan Vekili Bekir Sıtkı Tarım, Uzunsokak'ta toplanan bazı serseri gruplarının huzuru bozduğunu belirterek, gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Tarım, yaptığı yazılı açıklamada bazı grupların özellikle sokaktan geçen bayanlar sözlü tacizde bulunduğunu dile getirerek, "İlimizin vitrini olan Uzun Sokağımızın, yeniden imar edilip, trafikten arındıktan sonra halkımızın kullanımına sunulması gerçekten güzel bir hizmet olmuştur.

Bu konuda emeği geçenleri bu şehrin insanları elbette unutmayacaktır. Ancak son günlerde bu güzel sokağımızın sinema ve "Konak Düğün Salonu Sokağı ile kesiştiği köşe başında, Tanjant Kiler" karşısında; beşer onar kişilik bazı serseri grupları köşe başlarını tutmuş, gerek kendi aralarında gerekse o civardan geçmekte olan bazı insanlarla kavga etmekte, genç bayanlara, genç kızlarımıza sözle sarkıntılık etmektedirler.

Bu konularda partimize de pek çok şikâyetler gelmektedir. Lütfen bu güzelim sokağımıza yazık etmeyelim" dedi.

Tarım, Vali Nuri Okutan ve Emniyet Müdürlüğünü göreve çağırarak, "Buradan sayın valimize, sayın emniyet müdürümüze sesleniyorum; bu kendini bilmez serseri takımını etkisiz hale getirecek tedbirler alınsın.

Unutulmamalıdır ki zamanında ve yerinde yapılmayan, es geçilen meşru müdahaleler, olayların büyümesine ve sonuçta toplumsal patlamalara neden olur. Böyle bir şeyi de aklı başında kimse arzu etmez. Onun için şimdiden anılan sokakta sivil ve resmi kolluk kuvvetlerinin görevlendirilip sokağın denetim altına alınması kanaatimizce elzem ve zaruri görülmektedir" biçiminde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel