İki kardeşi Karadeniz ayırdı

Trabzon merkeze bağlı Gülbaharhatun Mahallesi'nde oturan Kübra Nur Batur (15) ve kardeşi Zehra Batur (12), Sürmene ilçesinde yaşayan dedelerini ziyaret ettikten sonra teyzelerinin kızıyla birlikte Aşağı Çavuşlu köyü Karacehennem mevkisinde denize girdiler

İki kardeşi Karadeniz ayırdı

Trabzon merkeze bağlı Gülbaharhatun Mahallesi'nde oturan Kübra Nur Batur (15) ve kardeşi Zehra Batur (12), Sürmene ilçesinde yaşayan dedelerini ziyaret ettikten sonra teyzelerinin kızıyla birlikte Aşağı Çavuşlu köyü Karacehennem mevkisinde denize girdiler.


Yaklaşık 1 saat yüzdükten sonra Kübra Nur kıyıya çıkarken, kardeşi Zehra 'son kez yüzeyim' diyerek biraz daha denizde kalmak için ablasından izin aldı.
Bir süre sonra kardeşi Zehra'nın akıntıya kapıldığını ve boğulmak üzere olduğunu fark eden Kübra Nur, denize girdi ancak o da akıntıya kapıldı.
İki kardeşin boğulmak üzere olduğunu fark eden çevredekiler, Kübra Nur Batur'u kurtardılar, ancak Zehra Batur hayatını kaybetti.


Kübra Nur Batur, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı. Zehra Batur'un cenazesi, bugün ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Çarşıbaşı ilçesindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler