Kurtlar Karadeniz'e girerse...

Kurtlar Vadisi oyuncularından 'Memati' rolündeki Gürkan Uygun ile Arhavili olan ve dizinin basın danışmanlığını da yapan 'Deli Hikmet' rolündeki Erdem Ergüney, 36. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında geldikleri Artvin'in

Kurtlar Karadeniz'e girerse...

Kurtlar Vadisi oyuncularından 'Memati' rolündeki Gürkan Uygun ile Arhavili olan ve dizinin basın danışmanlığını da yapan 'Deli Hikmet' rolündeki Erdem Ergüney, 36. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında geldikleri Artvin'in Arhavi ilçesinde sevenleriyle buluştular.


Arhavi'ye gelir gelmez ilçenin tarihi ve turistik yerlerini de tek tek gezen oyunculara, akşam etkinliğinde Belediye Başkanı Musa Ulutaş tarafından festival anısına birer teşekkür plaketi verildi. Kurtlar Vadisi dizinin iki ünlü oyuncusu festival etkinlikleri kapsamında Kavak köyünde yapılan çay toplama yarışmasına katıldıklarında gördükleri yoğun ilgiden dolayı ezilme tehlikesi geçirdiler.

Kavak köyünde festival etkinlikleri kapsamında yapılan 4. Moda Günleri defilesine katılan mankenlerle birlikte çay toplayan Memati ile Deli Hikmet, burada bir hayli zor anlar yaşadılar. 'Deli Hikmet' rolündeki Erdem Ergüney “Ben Arhaviliyim ve çocukluğum burada geçti. Küçükken ben de buralarda çay topladım. Ama uzun zaman olduğu için şimdi zorlanıyorum biraz” şeklinde konuştu.


Mankenlerin arasında çay toplarken yakıcı güneşin altında zor anlar yaşayan Memati ise, “Karadeniz kadınlarını tebrik etmek istiyorum. Gerçekten zor bir iş yapıyorlar. Alın terlerinin karşılığını da hak ediyorlar. Aslen ben de Gürcüyüm ve ben de çay toplama işine uzak değilim. Arhavi'de bulunmaktan son derece mutlu oldum. Aslında ben dizideki gibi sert mizaçlı biri değilim. Gördüğünüz gibi yumuşak huylu biriyim ama dizide rolümün gereğini yerine getirmeye çalışıyorum” dedi.


Hayranları ise Memati ve Deli Hikmet ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel