İki grup sokakta birbirine girdi

Olay, saat 15.00 sıralarında Bayramca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'da ikamet eden Semra Y., henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle eşi Murat Y'yi terk ederek kısa bir süre önce Ünye'deki ağabeyi Mustafa A'nın evine yerleşti.

İki grup sokakta birbirine girdi

Olay, saat 15.00 sıralarında Bayramca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'da ikamet eden Semra Y., henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenle eşi Murat Y'yi terk ederek kısa bir süre önce Ünye'deki ağabeyi Mustafa A'nın evine yerleşti. Eşiyle konuşan, ancak evine dönmesi için ikna edemeyen Murat Y, eşini almak için Ankara'dan akrabaları ve arkadaşları ile birlikte Ünye'ye geldi. Ünye Bayramca Mahallesi'nde eşinin ağabeyleri Mustafa A. ve Yılmaz A. ile yolda karşılaşan Murat Y. tartışmaya başladı. Murat Y'nin yanında bulunan Davut D, Ferhat Y, İsa Y. ve Yunus Y'nin de tartışmaya karışmasıyla olay büyüdü.

Sopa ve keserle birbirlerine saldıran taraflar, karşılıklı olarak birbirlerine silahla ateş etmeye başladılar. Olayda Ferhat Y, Mustafa A. ve Yılmaz A. yaralandı. Sağlık ekiplerince Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Yılmaz A. Samsun'a sevk edilirken, Ferhat Y. ise ameliyata alındı.

Olaya karışan diğer kişiler ile Semra Y, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel