Hizmetlere yöneticilik yapacağız

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, Fatih ve Yenimahallede bulunan esnaf ve vatandaşları bire bir ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların dilek temenni ve sorunlarını dinledi. Çelik net konuşarak milleti idare etmeyeceklerini söyledi

Hizmetlere yöneticilik yapacağız

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Çelik, Fatih ve Yenimahallede bulunan esnaf ve vatandaşları bire bir ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların dilek temenni ve sorunlarını dinledi. Çelik net konuşarak milleti idare etmeyeceklerini söyledi.

Ekip ruhuna inanıyorum

Mehmet Çelik, Trabzon’un esnaf ve vatandaşlarını ailesinden bir parça olarak gördüğü için, bire bir esnaf ve vatandaşlara ziyaret ederek, yüz yüze onları dinliyor, sorunları kayıt altına alıyor. Ortahisar İlçesine Bağlı Fatih ve Yenimahallede ziyaretlerde bulunan Mehmet Çelik, Trabzon şehrini kendi ailesi gibi gördüğünü belirterek “ Ticaretle uğraşan esnaf bir kardeşinizim. Geçmişten bu günlere kadar bu şehrin her kademesinde yer aldığım için bir nedenden ötürü her kesimi tanıyorum. Ben, ekip ruhuna inanan biriyim. Ben demeyeceğiz biz diyerek hareket edeceğiz. İnsanları idare ederek yönetmeyeceğiz, hizmetleri yöneteceğiz” dedi

STÖ’ler gelişmeyi sağlar

Ziyaretler esnasında, Fatih Mahallesinde bulunan Ayasofyalılar, Şalpazarlılar, Beşikdüzlüler derneklerini ve semt halk pazarını da ziyaret eden Çelik, kendisinin Trabzon ve bölgesinin en büyük sivil toplum örgütü olan Ticaret ve Sanayi Odasında üst düzey görevlerde bulunduğunu ifade etti. Çelik, “ bir yerin, bir ilin gelişmesinde büyük paylardan bir tanesi de sivil toplum örgütlerimizdir. Bu tür yerler Trabzon’un dinamiklerini oluşturur. Bizlerde bu kutlu göreve inandık, birçok kesimden destek alarak kendimize ekibimize güvenerek yola çıktık” diye konuştu.

Başarılar dilediler

Fatih ve Yenimahallede bulunan esnaf ve vatandaşlar aday adaylığı süresinde esnaf ve vatandaşa yakın olma adına bu denli özveri yaklaşımından dolayı Mehmet Çelik’e teşekkür ederek bu hizmet yarışında başarı dileklerinde bulundular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel