Helikopter pilotları aranıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada helikopterle son temasın 16.11'de kurulduğu ve 10 bin feet'e (3 bin 48 metre) çıkma talebinin uygun görülerek, serbest bırakıldığı kaydedildi. Helikopterin önce Ankara, Beypazarı yakınlarında kaybolduğu i

Helikopter pilotları aranıyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada helikopterle son temasın 16.11'de kurulduğu ve 10 bin feet'e (3 bin 48 metre) çıkma talebinin uygun görülerek, serbest bırakıldığı kaydedildi.

Helikopterin önce Ankara, Beypazarı yakınlarında kaybolduğu iddia edildi. Sonraki incelemelerde helikopterin Kıbrısçık ilçesi Çökeler köyü civarında kaybolduğu ortaya çıktı. Arama çalışmaları da bu bölgeye kaydırıldı. Bolu Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'nden bir ekip Kıbrısçık'a, bir ekip de Mudurnu bölgesine gönderildi, ayrıca Sakarya AKUT bünyesinden bir takviye ekip de helikopterle irtibatın kesildiği bölgeye hareket etti. Helikopterin kaybolduğu noktada yoğun sis olduğu ve bölgede kar kalınlığının yer yer 2 metreyi aştığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel