Hamile kadın ölü bulundu

Karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını yitiren İnci'nin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 8 aylık hamile olan bir çocuk annesi Yeter İnci, evindeki yatağında ölü bulundu. Genç kadının uzun süre odadan çıkmamas

Hamile kadın ölü bulundu
Karnındaki bebeğiyle birlikte yaşamını yitiren İnci'nin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

8 aylık hamile olan bir çocuk annesi Yeter İnci, evindeki yatağında ölü bulundu. Genç kadının uzun süre odadan çıkmaması üzerine içeri giren yakınları İnci'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

Eşi Rusya'da çalışan İnci'ye sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk incelemelede karnındaki bebeğinin de öldüğü belirlendi. Genç kadının cesedi ölüm nedeninin tespit edilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel