Gümrükçüoğlu başkanlığa aday olacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye başkanlığı adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.Belediye başkanlığına aday olup olmayacağı tartışmalarına Gümrükçüoğlu, "Başbakanım ne derse benim için geçerli olan da o düşüncedir"

Gümrükçüoğlu başkanlığa aday olacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye başkanlığı adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanlığına aday olup olmayacağı tartışmalarına Gümrükçüoğlu, "Başbakanım ne derse benim için geçerli olan da o düşüncedir" diyerek son noktayı koydu.

Gümrükçüoğlu, kendisiyle ilgili yaratılan spekülasyonların hiçbirinin doğru olmadığını belirterek adaylığı konusunda şunları söyledi: "Trabzon için kararı verecek olan dünya liderimiz başbakanımız ve genel başkanımızdır. Onun Trabzon ile ilgili alacağı her karara saygı duyarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel