Giresun şehidini bekliyor !

Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında helikopter kazasında 17 askerle birlikte şehit olan Giresunlu Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Gemici, pazartesi günü toprağa verilecek. Askeri uçakla bugün Trabzon'a getirilecek cenaze ardından karayolu ile Giresun’a göt

Giresun şehidini bekliyor !

Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında helikopter kazasında 17 askerle birlikte şehit olan Giresunlu Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Gemici, pazartesi günü toprağa verilecek. 

Askeri uçakla bugün Trabzon'a getirilecek cenaze ardından karayolu ile Giresun’a götürülecek.
 
Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Gemici için pazartesi günü Keşap ilçe merkezinde düzenlenecek törenin ardından Akpınar köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.
 
Şehidin Keşap ilçesindeki evinde ise acılı bekleyiş sürüyor. Şehit ailesini dün geceden beri Kaymakam Polat Kara ve askeri erkan yalnız bırakmazken, Şehit Babası Kemal Gemici ise acıları yüreğine gömdüğünü ve şehit babası olduğu için gurur duyduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel