Gazilere bürokrasi engeli

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Gazi Seyyah Sağıroğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun göreve gelmesi nedeniyle kendisine vermeyi planladıkları plaketi bürokratik engeller nedeniyle verme imkanı bulam

Gazilere bürokrasi engeli

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Gazi Seyyah Sağıroğlu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun göreve gelmesi nedeniyle kendisine vermeyi planladıkları plaketi bürokratik engeller nedeniyle verme imkanı bulamadıklarını ve plaketin hala derneklerinde bulunduğunu söyledi.

 

Sağıroğlu, başkanın göreve geldiği günden buyana bir türlü kendisine randevu verilmediğini ve Belediye Başkanına takdim edecekleri plaketin de hala derneklerinde durduğunu belirtti.

Sağıroğlu yaptığı açıklamada, “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi’nin açılışında Belediye başkanımız (Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu) yeni gelmişti göreve. Zaten kendisi benim hemşehrimdir Yomra’dan. Ankara plaketler yaptı Vali beye, Tugay Komutanına ve Belediye başkanına. Yaptık kendisini derneğimizin açılışına davet ettik. Kendisini davet ettik misafirlerle bir gece yaptık oraya da gelmedi. Kendisine hayırlı olsuna gitmek için masasına bir bayrak filama koyacaktık ve bu plaketi hiç değilse orada takdim ederiz dedik kendisine makamında. Ama bir türlü bize randevu verilmedi” dedi.

 

KOPUKLUK OLMASINI İSTEMİYORUM

Sağıroğlu, bu duruma üzüldüğünü ifade ederek, “Ben üzülüyorum bu olaya. Hiçbir sorunumuz yok başkanla ama bir görüşmemiz de yok. Ben Belediye başkanını cumhuriyet balosunda gördüm ona dedim ki “başkanım bize niye randevu vermediniz” kendiside bana, “olur mu öyle şey başkanım” dedi. Ben üzülüyorum. Trabzon çok güzel bir şehir. Belediye ile gaziler arasında bir kopukluk olmasını istemiyorum. Ben bunun belediye başkanından (Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu) kaynaklandığını da düşünmüyorum Benim Belediye başkanı ile kesinlikle bir sıkıntım yoktur. Oradaki bürokrasi yüzünden oluyor bunlar. Başkanın plaketi burada kendine yapılmış, ismine yapılmış. Kendisiyle görüşmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Özel Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel