Gazeteciler ödüllerini aldı

Trabzon'daki 4 büyük sivil toplum örgütü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Ekonomi Basını Teşvik Yarışması 2007 Yılı ödülleri sahiplerine teslim edildi. Haber dalında başarı ödülü kazanan Günebakış Gazetesi Muhabiri Aydın Gelleci'nin ödül

Gazeteciler ödüllerini aldı
Trabzon'daki 4 büyük sivil toplum örgütü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Ekonomi Basını Teşvik Yarışması 2007 Yılı ödülleri sahiplerine teslim edildi.
Haber dalında başarı ödülü kazanan Günebakış Gazetesi Muhabiri Aydın Gelleci'nin ödülünü TTSO Başkanı Şadan Eren verdi.
Trabzon Ekonomi ve İş Dünyası adı altında bir araya gelen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO), Trabzon Ticaret Borsası (TTB), Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) ve Of Ticaret ve Sanayi Odası'nın (OTSO) katkılarıyla düzenlenen geleneksel Ekonomi Basını Teşvik Ödülleri'ni kazananlara törenle plaket ve hediyeleri verildi.
Törende konuşan TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, basının toplum kalkınmasında iletişim ile çok önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek, “Meslek örgütleri olarak basın mensuplarını teşvik etmek amacıyla karınca kararınca çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda bu yarışmayı önemli bulunuyoruz” dedi.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata'nın başkanlığındaki jüri tarafından yapılan değerlendirmede Haber dalında Günebakış Gazetesi'nden Aydın Gelleci ve Dünya Gazetesi'nden Nurgül Günaydın Kurum, röportajda TRT'den Serkan Eyüboğlu, Araştırma ve İncelemede ise Anadolu Ajansı'ndan Zafer Sel ödül kazanmışlardı.
Ödüller, TTSO Başkanı Şadan Eren ve DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler