Forum Trabzon kapattı!

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'ne dün akşam ve bu sabah giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldular. 'Forum Trabzon'da yılbaşı eğlencesi vardır' hayali ile vakit geçirmek için yola koyulan vatandaşlar, kapıdan geri dönmek zorunda kaldılar

Forum Trabzon kapattı!

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'ne dün akşam ve bu sabah giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şok oldular.

'Forum Trabzon'da yılbaşı eğlencesi vardır' hayali ile vakit geçirmek için yola koyulan vatandaşlar, kapıdan geri dönmek zorunda kaldılar. 

Çünkü Forum Alışveriş Merkezi'nin yılbaşı uygulaması saat 20.00 de merkezi kapatıp, ertesi gün saat 13.00'de açılması olarak kararlaştırılmış. Bu uygulamadan habersiz olan vatandaş ise şaşkınlık içerisinde kaldı.

Trabzon'un en büyük alışveriş merkezi olan Forum Trabzon'daki bu uygulama rahatsızlık yarattı.   

Forum İştirakçileri Derneği Başkanı Sedat Bozkurt, Türkiye'deki bütün Forum Alışveriş Merkezleri'nde aynı uygulamanın yapıldığını belirterek, "Önce eğlence kültürünün oturması lazım. Şuanda anında herşeyi beklemek yanlış diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler