Evini seraya döndürdü

Trabzon il jandarma organize suçlarla mücadele komutanlığının Trabzon'un Maçka ilçesi Atasu Beldesi'nde dün akşam saat 20:00 sularında O. Y. isimli şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde, tarihi eser ve mühimmat ele geçirildi.Üstün yete

Evini seraya döndürdü

Trabzon il jandarma organize suçlarla mücadele komutanlığının Trabzon'un Maçka ilçesi Atasu Beldesi'nde dün akşam saat 20:00 sularında O. Y. isimli şahsın evinde yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde, tarihi eser ve mühimmat ele geçirildi.

Üstün yetenekleri sayesinde kaçakçıların korkulu rüyası haline gelen ve kısa süre önce ölen Çirkin isimli narkotik köpeğinin yerine geçen Çilek isimli narkotik köpeği ile evini seraya döndüren O. Y.'nin evinde yapılan aramada 11 kilo kubar esrar, 53 kök hint keneviri ile 10 gram kenevir tohumu yakalandı. Bunun yanısıra evde yapılan aramalarda 109 adet tarihi sikke ve 52 adet 8 mm çapında fişek ele geçirildi.

Yapılan aramalar sonrasında O. Y., Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel