Erzurum'da Başbakan alarmı

Başbakan Erdoğan'ın bir gün sürecek programı için Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Sivas illerinden gelen takviyelerle bin 850 polis görev aldı. Sabah erken saatlerde şehre hakim noktalarda güvenlik tedbiri alan polis ekipleri, ayrıca kent merkezi

Erzurum'da Başbakan alarmı
Başbakan Erdoğan'ın bir gün sürecek programı için Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan ve Sivas illerinden gelen takviyelerle bin 850 polis görev aldı. Sabah erken saatlerde şehre hakim noktalarda güvenlik tedbiri alan polis ekipleri, ayrıca kent merkezine 8 kilometre mesafede bulunan havaalanı güzergahında kontrol noktaları oluşturdu.

ÇOCUKLARDAN ANLAMLI SÜRPRİZ
Başbakan Erdoğan'ı karşılamaya gelenleri sıkı bir kontrolden geçirdikten sonra havaalanına alan polisler, Erzurumlu çocukların anlamlı davranışıyla karşılaştı.
Geçtiğimiz hafta bazı illerde yaşanan olaylar sırasında çocukların taş attığı polislere Erzurum'da çocuklar büyük bir sürpriz yaptı. Başbakan Erdoğan'ı karşılamak üzere havaalanına gelen çocuklar, görev alan polis memurlarına tek tek çiçek verdiler.
6 yaşındaki Elif Birdal, "Bazı yerlerde polise taş attılar. Biz bunları gördük, çok üzüldük. Onlar bizim canımız her şeyimiz. Biz de bugün onlara çiçek vererek moral vermek istedik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel