Eren nereye aday?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası meclis başkanı ve yönetim kurulu başkanı seçimlerine az bir süre kala Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını haber61'e açıklayan Suat Hacısalihoğlu'nun yaptığı açıklamalara Şadan Eren'den yanıt geldi.

Eren nereye aday?

“TTSO Meclis Başkanlığı için ortak adayımız Şadan Eren'dir” diyen Suat Hacısalihoğlu'na Eren, “Ben de kendilerini destekleyeceğim” dedi.

YÖNETİM KURULUNA DEĞİL, MECLİSE ADAY 

Eren yaptığı açıklamada, “Suat Bey beni aradı. Meclis başkanı olarak onun ve ekibinin aday olarak bizi göstermek istediğini ifade etti. Ben de göstermiş olduğu bu düşünceden dolayı kendisine teşekkür ettim. Biliyorsunuz, biz diyorduk ki, meclis bizi aday gösterirse biz görevden kaçamayız. Göreve talip olmamızı isteyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarla birlikte kendi gücümüzün yettiği kadar birlikte çalışmayı arzu ederiz.
Yönetim kurulu başkanlığına aday değilim. Şuanda bizi arkadaşlar meclis başkanlığı için aday göstermişlerdir. Gücüm yettiği kadar ben de onlara destek vereceğim” dedi.

SENİN LİSTEN BENİM LİSTEM DİYE BİR ŞEY YOK 

Meclisin şekillenmesiyle ilgili ise Eren, “Biz 2 gruptan seçime girdik. 1 tanesinde kaybettik, diğerinde çok büyük bir farkla kazandık. Gruplar bizim veya değil gibi ifadelerin kullanılması çok yanlış. Bütün gruplar Ticaret ve Sanayi Odasının grupları. Hepsi Trabzon esnafı ve tüccarı. Kaybedilen grup diye bir şey yoktur. Bize göre çok avantajlı bir meclis oluştuğunu düşünüyorum. Seçilenler de seçilmeyenler de bizim arkadaşımız. Bu olayı çok büyütmenin bir anlamı yok” ifadelerini kullandı.

BU BİR TİCARET ODASI MESELESİDİR 

Ali Osman Ulusoy'la 15 gün içerisinde hiçbir görüşmesinin olmadığını belirten Şadan Eren, “O bizim ağabeyimizdir. Bizim kendisine saygımız sonsuzdur. Bu bir Ticaret Odası meselesidir. Bazen insanlar yan yana olamayadabilir. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin hepsi belli bir kariyere sahip. Belli bir birikime sahiptir. Bu insanlar Odanın geleceği için en doğru kararı vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler