Emniyette yeni dönem

Trabzon Emniyet Müdür Yardımcıları Mehmet Tülek, Necati Ekici ve Tacettin Aslan'ın şehirden ayrılmasından sonra Trabzon'a atanan yeni Emniyet Müdür yardımcılarının görev alanları belirlendi. Buna göre doğrudan Emniyet Müdürü'ne bağlı birimler Özel Kalem,

Emniyette yeni dönem
Trabzon Emniyet Müdür Yardımcıları Mehmet Tülek, Necati Ekici ve Tacettin Aslan'ın şehirden ayrılmasından sonra Trabzon'a atanan yeni Emniyet Müdür yardımcılarının görev alanları belirlendi.

Buna göre doğrudan Emniyet Müdürü'ne bağlı birimler Özel Kalem, Genel Denetleme Ve Disiplin Büro, Özel Harekat, İstihbarat Şube, Basın Ve Halkla İlişkiler Şube, Rehberlik Ve Danışma Büro, EKKM Şube Ve Emniyet Hekimliği.

İl emniyet Müdür Yardımcısı Akın Şener'e bağlanan birimler: Terörle Mücadele, Güvenlik Şube, Pasaport Şube, Yabancılar Şube, Özel Güvenlik Ve Eğitim Şube Müdürlüğü.

İl emniyet Müdür Yardımcısı İrfan Babuz'a bağlanan birimler: Asayiş Şube, Çocuk Şube, Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele, Olay Yeri İnceleme Ve Kimlik Tespit Şube, Muhaber Elektronik Şube, Bilgi İşlem Ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Bakış'a bağlanan birimler: Çevik Kuvvet, Trabzon Havalimanı Koruma Şube, Deniz Limanı Şube, Trafik Tescil Ve Denetleme, Bölge Trafik Ve Denetleme Ve Serbest Bölge Emniyet Amirliği.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hacı Kurtar'a bağlanan birimler: Lojistik Şube, Personel Şube, Hukuk İşleri Soruşturma, Sosyal Hizmetleri, Polis Evi Şube, Ruhsat İşlemler Şube, Bakım Onarım Şube, Sivil Savunma Büro Ve Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler