Karaçengel ‘Adayım’ dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çarşıbaşı İlçe Kongresi öncesi mevcut başkan Zekeriya Karaçengel adaylığını açıkladı. Karaçengel, “Halkı kucaklayacak, ilçenin menfaatlerini önde tutacak bir yönetim oluşturacağız” dedi. 13 Eylül'de yapılacak olan kongrede

Karaçengel ‘Adayım’ dedi
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çarşıbaşı İlçe Kongresi öncesi mevcut başkan Zekeriya Karaçengel adaylığını açıkladı.

Karaçengel, “Halkı kucaklayacak, ilçenin menfaatlerini önde tutacak bir yönetim oluşturacağız” dedi.

13 Eylül'de yapılacak olan kongrede aday olacağını deklare eden Karaçengel, mevcut yönetim kurulu, partinin önde gelen isimleri ve ilçe halkından aldığı güveni boşa çıkarmayacağını belirterek, “İlçe halkını kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturacağız. Bu yönetim kurulu ilçenin menfaatlerini önde tutacak. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimlerde partimizin en iyi başarıyı yakalaması için oluşturacağımız yönetim kurulu gerekli hamleleri yapacaktır. Partimize ve ilçemize yakışır, belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerini halkımızın takdirine sunacağız. İlçe halkının güvenine layık olmaya çalışacağız. Sonuçta kongrede son sözü delegelerimiz verecektir. Onların vereceği karara saygı göstereceğiz” biçiminde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel