Doktorlar seferber oldu

Trabzon Of'ta pastanenin imalathanesinde meydana gelen patlamada yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi yanık ünitesi yoğun bakım servisinde tedavileri devam eden Eyüp Aktun ile Mehmet Koç'un kol ve ayaklarınd

Doktorlar seferber oldu

Trabzon Of'ta pastanenin imalathanesinde meydana gelen patlamada yaralanan 2 kişinin tedavisi sürüyor. Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi yanık ünitesi yoğun bakım servisinde tedavileri devam eden Eyüp Aktun ile Mehmet Koç'un kol ve ayaklarındaki yanıklar nedeniyle sinir sistemlerinde hasar oluştuğu, acılarını hissetmemeleri için uyutuldukları bildirildi.

Eyüp Aktun'un babası Hamza Aktun, yoğun bakımda umutlu bekleyişlerini sürdürdüklerini belirterek, oğlunun ve Koç'un bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.

Of'ta 22 Mayıs Cumartesi sabaha karşı bir pastanenin bodrum kattaki imalathanesinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana gelmiş, imalathanede çalışan Mehmet Koç (19) ile Eyüp Aktun (16) yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel