"Çevre kirliliğine son"

Trabzon Belediyesi tarafından ilköğretim okulları öğrencilerinin çevre bilincini geliştirmek amacıya düzenlenen “Çevre” konulu slogan yarışması sonuçlandı. Yarışmada Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulundan Ebrar Yağmr Yardım” Çevre Kirliliğine Son, Temiz Şeh

"Çevre kirliliğine son"

Trabzon Belediyesi tarafından ilköğretim okulları öğrencilerinin çevre bilincini geliştirmek amacıya düzenlenen “Çevre” konulu slogan yarışması sonuçlandı. Yarışmada Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulundan Ebrar Yağmr Yardım” Çevre Kirliliğine Son, Temiz Şehir Trabzon” sloganıyla birinci oldu.

 

Trabzon merkezdeki ilköğretim okulların öğrencilerinin 710 sloganla katıldığı yarışmada ikinciliği “ Temiz olursa Çevren, Güller Açar bütün Evren” sloganıyla Bedri Rahmi ilköğretim okulu öğrencisi E. Hilal Duman, üçüncülüğü ise “Doğa Sana Emanettir, Yok Etmek İhanettir” sloganıyla Erdoğdu İlköğretim Okulu öğrencisi Özge Sabak elde etti.

 

“5 Haziran Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında düzenlenecek törende yarışmada birinci olan öğrenciye Notebook bilgisayar, ikinciye Dijital fotoğraf makinesi, üçüncü öğrenciye de MP3 müzik çalar hediye edilecek.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, temiz ve yaşanabilir bir kentte yaşamanın her Trabzonlunun hakkı olduğun belirterek, “ Temiz ve sağlıklı bir çevre ise ancak bireylerin bilinç ve duyarlılığı ile mümkündür. Bu amaçla ilköğretim okulları öğrencilerini çevre bilincini geliştirme amacıyla “Çevre” konulu bir slogan yarışması düzenledik. Yarışmaya katılımın yüksel olması bizleri memnun etmiştir. Çevre konulu bu ve benzer yarışma ve etkinlikleri artırarak devam ettireceğiz. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ile onlara destek veren yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler