Araklı'da esnfaya yönelik toplantı

Belediye Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Kaymakam Avni Kula, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Belediye Başkanı Recep Çebi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Lokman Günay, Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Şemiz, daire ami

Araklı'da esnfaya yönelik toplantı

Belediye Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Kaymakam Avni Kula, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Belediye Başkanı Recep Çebi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Lokman Günay, Esnaf ve Sanatkarları Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Şemiz, daire amirleri, esnaf ve vatandaşlar katıldı. 

Kaymakam Kula, toplantıda yaptığı konuşmada, seçilmiş ve atanmış olanların ebediyete kadar aynı koltukta kalamayacaklarını belirterek, ''Ebedi olan siz esnafımız ve halkımızdır. Yaptıklarınızla uzun süre anılacaksınız. Bu nedenle güzel olanı hoşgörü içinde yapmak için çalışmalısınız'' dedi. 

Milletvekili Cumur ise iktidarın esnafa verdiği destekleri anlatarak, birçok esnafın çeşitli kredileri çok ucuz faizle aldığını söyledi. 

Belediye Başkanı Çebi de ilk defa düzenledikleri böyle bir toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, ''Neden halkımızla esnafımızı birbirine sevdiremiyoruz? Bunun altındaki nedeni bulmamız gerek. İlçemiz tüm ilçelerden daha ucuz ve kaliteli ürünler satmaktadır. Biz belediye olarak üzerimize düşen rutin çalışmalarımızı yapıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli olarak çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu. 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Günay ise 750 kayıtlı üyelerinden ancak 50'sinin toplantıya katılmasının kendileri açısından üzücü de olsa bu tür toplantıların başlamasının sevindirici olduğunu dile getirerek, ''Şehir içindeki büyük marketlerin açılması esnafımızı zor duruma sokmuştur fakat bunu bir türlü engelleyemedik. Ayrıca büyük marketler ucuz olarak görünse de raftaki fiyatla kasadaki fiyatların farklı olduğunu birkaç yerde gördük. Buna dikkat etmeliyiz'' dedi. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdem Taşdemir de esnafın müşterileriyle olan ilişkilerinde dikkat etmesi gerekenleri anlattı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel