ÇAYKUR açıklama yaptı

Tek-Gıda İş Sendikası tarafından işçi maaşlarını geciktirdiği gerekçesiyle eleştirilen ÇAYKUR tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. ÇAYKUR Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Tek-Gıda İş Sendikası'nın iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilere

ÇAYKUR açıklama yaptı

Tek-Gıda İş Sendikası tarafından işçi maaşlarını geciktirdiği gerekçesiyle eleştirilen ÇAYKUR tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı. ÇAYKUR Yönetimi tarafından yapılan açıklamada Tek-Gıda İş Sendikası'nın iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtilerek işçi maaşlarının ödendiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yeri verildi:


“Teşekkülümüz, işçilerinin maaşları son altı yıl içerisinde aylık ücret hak edişini takiben 10-15 gün içerisinde ödenmiş, herhangi bir gecikmeye sebebiyet verilmemiş ve ödeme sürelerinde ciddi bir sapma olmamıştır. Aynı titizlik ve hassasiyet bu günde gösterilmektedir ve gösterilmeye devam olunacaktır.

Buna rağmen; mevsimin en yoğun ödemelerinin yapıldığı bir dönemde, ödeme programlarımız nedeniyle birkaç gün ileri geri alınmak zorunda kalınan işçi maaşları bahanesiyle; anılan sendikanın, Teşekkülümüze atfen incitici değerlendirmelerde bulunması teessürle karşılanmaktadır. Bu gün itibariyle teşekkülümüzün işçi maaşları tamamıyla ödenmiş bulunmaktadır.

İşçi maaşı ödemelerinde geçmişte yaşanan ve aylarla ifade edilen gecikmeler olmasına karşın, aynı sendika sessiz kalmıştır. Bu gün ise; belirli bir program dahilinde ve süresinde yapılan maaş ödemelerine rağmen şaşırtıcı bir şekilde yıpratıcı olunmaya çalışılmasını yadırgadığımızı ve objektif bulmadığımızı kamu oyuna saygı ile duyuruyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel