Çarşıbaşı'nda başkanlığa gazeteci aday!

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar’la görüşen Gelleci, “15 yıldır Çarşıbaşı’nın gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için basın ve STK’lar içinde mücadele ediyorum. Artık bu mücadelemi fikir ve önerinin ötesine taşıyarak kullanmak istiyorum. Şayet partim k

Çarşıbaşı'nda başkanlığa gazeteci aday!

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar’la görüşen Gelleci, “15 yıldır Çarşıbaşı’nın gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için basın ve STK’lar içinde mücadele ediyorum. Artık bu mücadelemi fikir ve önerinin ötesine taşıyarak kullanmak istiyorum. Şayet partim kabul eder ve Çarşıbaşı halkı beni yetkilendirirse Çarşıbaşı’na önemli hizmetler vereceğim” dedi.

Cuma günü AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı’na müracaatını yapacağını açıklayan gazeteci Aydın Gelleci, “Gerek mesleğimin verdiği güçle gerekse görev aldığım sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarımla yaklaşık 15 yıldır Çarşıbaşı’nın gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için mücadele veriyorum. Çarşıbaşı halkının verdiği görevle de son 4,5 yıldır da Çarşıbaşı Belediye Meclis üyesi olarak bu çalışmalarımı yoğunlaştırdım. Uzun süredir adaylık konusunda yaptığım çalışmalar ve görüşmeler neticesinde halkımızın sesine kulak vererek AK Parti’den aday adayı olmaya karar verdim. Bu konudaki nihai kararımı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti İl Başkanımız sayın Dr. Adnan Günnar beyefendiyle yapmış olduğum görüşmenin ardından kamuoyuyla paylaşıyorum. Partimizin ve hükümetimizin desteğini de alarak Çarşıbaşı ilçesine hizmete adayım. Halkımızla ve Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Çarşıbaşı’mızı çağdaş görünümünün yanı sıra gelişmiş ve güzelleşmiş bir ilçe konumuna taşıma çabası içerisinde olacağız. Aday kim olursa olsun;  kazananın partimizin ve Çarşıbaşımızın olması için gayret sarf edeceğim. Çarşıbaşı’nda her kesimi kucaklayan ve ilçeyi yeni bir vizyon katacak olan projelerimizi hazırladık ve sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Halkımızdan ve AK Parti Çarşıbaşı teşkilat mensuplarından destek bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel