Canalioğlu'na ADD'den plaket

Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ADD Trabzon Şubesi Gençlik Kolları Başkan Özler Yılmaz, Başkan Canalioğlu'na, sosyal belediyecilik anlayışı dolayısıyla plaket sundu. Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olan gençler

Canalioğlu'na ADD'den plaket
Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende ADD Trabzon Şubesi Gençlik Kolları Başkan Özler Yılmaz, Başkan Canalioğlu'na, sosyal belediyecilik anlayışı dolayısıyla plaket sundu.

Canalioğlu, burada yaptığı konuşmada, geleceğin teminatı olan gençlerin sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerini belediye olarak sürekli desteklediklerini belirterek, ''Çünkü, gençlerimiz ne kadar iyi yetişirse onların çok daha güzel işler yapacağına inanıyoruz.

Bizler Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında ülkemizi daha da ileriye götürmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel