Büyükelçiler Trabzon'a geldi

AB Büyükelçileri 20-22 Ekim tarihlerinde Trabzon'a yapacakları ziyaret için bu akşam saat 19.20 sıralarında Trabzon Havalimanına geldiler. Heyeti karşılamak üzere Trabzon TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon TSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Ticaret Odası

Büyükelçiler Trabzon'a geldi

AB Büyükelçileri 20-22 Ekim tarihlerinde Trabzon'a yapacakları ziyaret için bu akşam saat 19.20 sıralarında Trabzon Havalimanına geldiler.

Heyeti karşılamak üzere Trabzon TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon TSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Ticaret Odası üyeleri bulunurken, Trabzon Emniyeti geniş güvenlik önlemleri aldı. Trabzon'a gelen AB Büyükelçileri havaalanından ayrılarak daha sonra otele gitmek üzere yola çıktılar. Heyetin Trabzon ziyaretine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılımı olacağı belirtildi.

Ancak Bakan Özak'ın Başbakan'ın programına katılması durumunda Trabzon heyetine eşlik edemeyeceği öğrenildi. Programda bir değişiklik olmazsa Bakan Özak'ın yarın sabah erken saatlerde Trabzon'da olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel