Borsa Meydanı'nda sektörler konuşuyor

İstanbul Ticaret Borsası (İTB) tarafından hayata geçirilen “Sektörler Konuşuyor” toplantılarına Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk de katılıyor.

Borsa Meydanı'nda sektörler konuşuyor

İstanbul Ticaret Borsası (İTB) tarafından hayata geçirilen “Sektörler Konuşuyor” toplantıları devam ediyor. ‘Ekonomiye Yön veren Atıştırmalık: Kuruyemiş adı altında bu kez Kuruyemiş Sektörü bir araya geliyor ve Dünya ekonomisine yön veren ürünler masaya yatırılıyor.

Borsa Meydanı'nda online olarak düzenlenecek toplantıda fındıktan cevize, bademden Antep fıstığına birçok ürün detayları ile ele alınacak.

İstanbul Ticaret Borsası (İTB) Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap’ın açış konuşmasıyla başlayacak olan toplantının moderatörlüğünü ise Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak yapacak.

Toplantıya konuşmacı olarak TBMM Tarım Orman Köy İşleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Antep Fıstığı ve Kuruyemiş Meslek Komitesi Başkanı Bilal Bilen, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Murat Yıldırım, Ceviz Üreticileri Derneği Başkanı Ömer R.Ergüder, Doğu Manisa Ceviz ve Badem Üreticileri Tarımsal Kalkınma Koop.Bşk. Tayfun Erpek ve İstanbul Ticaret Borsası (İTB) Meclis Üyesi Çetin Topaloğlu katılacaklar.

Kuruyemiş Sektör Toplantısı 16 Haziran 2022 Perşembe günü saat: 14.30 da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler