Bomba zanlıları tutuklandı

Trabzon'da, 12 Aralık günü gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi ile bu kişilerle bağlantısı olduğu gerekçesiyle Samsun'da yakalanarak Trabzon'a getirilen 1 kişi, bugün öğleden sonra Trabzon Adliyesi'ne getirildi. Şahıslar çıkarıldığı ma

Bomba zanlıları tutuklandı

Trabzon'da, 12 Aralık günü gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi ile bu kişilerle bağlantısı olduğu gerekçesiyle Samsun'da yakalanarak Trabzon'a getirilen 1 kişi, bugün öğleden sonra Trabzon Adliyesi'ne getirildi. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevi'ne gönderildiler.  

Trabzon'da, 12 Aralık günü yapılan operasyonlarda çok sayıda patlayıcı silah ve askeri mühimmatla yakalanan Bayram K. (31), Hasan A. (32) ve İbrahim H. (43) ile Samsun'da yakalanarak Trabzon'a getirilen Ferhat R. (52), Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde üç gün süren gözaltı ve sorgulamaların ardından bugün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında Trabzon Adliyesi'ne getirildi. Yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye getirilen şahıslar, "Patlayıcı silah ve askeri mühimmat bulundurmak" suçundan Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bahçecik Cezaevi'ne gönderildiler...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel