Beşiktaş'ta karar verildi

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden iki futbolcunun cezaları ile ilgili şu açıklama yapıldı:"Yönetim Kurulumuz'un futbolcularımız İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk hakkında almış olduğu karar şöyledir:Futbol A Takımımız'ın oyuncuları İbrahim Toram

Beşiktaş'ta karar verildi

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden iki futbolcunun cezaları ile ilgili şu açıklama yapıldı:

"Yönetim Kurulumuz'un futbolcularımız İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk hakkında almış olduğu karar şöyledir:

Futbol A Takımımız'ın oyuncuları İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, teknik heyetimiz tarafından verilen rapor doğrultusunda, disiplin yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca yönetim kurulumuz kararıyla maddi ceza uygulanarak süresiz kadro dışı bırakılmışlardır.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk bu kararla birlikte antrenmanlarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri A2 Futbol Takımımız antrenman sahasında devam edeceklerdir."

PARA CEZASI DA YOLDA

İki oyuncu da Beşiktaş A Takımı'ndan bağımsız olarak antrenmanlarını sürdürecekler. Ayrıca iki oyuncuya para cezası da verilecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel