Bayan Kızılcık huzurevine gitti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Huzurevi'ndeki kadınlarla bir araya geldi. Huzurevi ziyaretine Bayan Kızılcık'ın yanı sıra, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Vali Yardımcısı

Bayan Kızılcık huzurevine gitti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Huzurevi'ndeki kadınlarla bir araya geldi. 


Huzurevi ziyaretine Bayan Kızılcık'ın yanı sıra, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Vali Yardımcısı Aziz Mercan'ın eşi Suna Mercan, Kadın Gelişim ve İletişim Derneği Başkanı Esma Ala Türkmen, dernek üyeleri Tuba Yaylalı ve Arzu Aktaş katıldı.
 

Ziyarete katılan bayanlar tarafından hazırlanan pastalar huzurevi sakinlerine Bayan Kızılcık tarafından servis yapıldı. Pasta ve çay eşliğinde huzurevinde kalan yaşlı bayanlar ile tek tek sohbet eden Bayan Kızılcık, kendisini huzurevinde çok mutlu hissettiğini belirtti. 
 

Huzurevlerini belirli aralıklarla ziyaret ettiğini ve huzurevi sakinleriyle birlikte olarak hayır dualarını almaktan dolayı mutlu olduğunun altını çizen Bayan Kızılcık, ''Sevgili büyüklerimiz gençliklerinde bu millete, bu ülkeye, evlatlarına hizmet ettiler. Yaşlılarımızı görmek, onları sevindirmek, hayır dualarını almak bizi mutlu ediyor. Biz de onları her fırsatta ziyaret ediyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel