Başkan'a Erzurum'dan ziyaret

Bir dönem Erzurumspor'da forma giyerek efsane kadroda yer alan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na Erzurumspor'dan anlamlı ziyaret.Arsinspor ile oynayacağı maç için Trabzon'a gelen Erzurumspor kulübü Başkanı Bekir Ilıcalı, Belediyle Başkanı Volkan Canal

Başkan'a Erzurum'dan ziyaret

Bir dönem Erzurumspor'da forma giyerek efsane kadroda yer alan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'na Erzurumspor'dan anlamlı ziyaret.

Arsinspor ile oynayacağı maç için Trabzon'a gelen Erzurumspor kulübü Başkanı Bekir Ilıcalı, Belediyle Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret ederek 61 numaralı ve üzerine ismi yazılı Erzurumspor forması hediye etti.

Başkan Canalioğlu, Erzurumspor'da oynadığı dönemlere ait iki adet tarihi fotoğrafı Başkan Ilıca'ya vererek kulüp binasına asılmasını istedi. Başkan Canalioğlu, Erzurumspor'da çok iyi anıları olduğunu belirterek, “ Erzurumspor'da oynadığımız yıl şampiyon olarak 2. lige çıktık.Erzurumspor forması giymekten dolayı da gurur duyuyorum. Her zaman Erzurumspor'un başarılı olmasını istiyorum. Bundan dolayı da sürekli takip ediyorum. Sizin gibi genç ve başarılı yöneticiler, başkanlar Erzurumspor'u daha iyi yerlere taşıyacağınıza inanıyorum. Bizim dönemimizdeki efsane kadro inşallah yeniden yakalanır tıpki Trabzonspor efsanesi gibi Erzurumspor efsanesi de yeniden canlanarak süper lige çıkar. Bu forma beni çok duygulandırdı. Bu ince düşüncenizden dolayı size teşekkür ediyorum. Yıllar önce sahaya çıkarken duyduğum heyecanı bugün yeniden duydum.”dedi

Erzurumspor Kulübü Başkanı Bekir Ilıca da, Volkan Canalioğlu'nun Erzurum'da ismini tarihe yazdıran futbolculardan biri olduğunu belirterek, “Volkan bey yenilgisiz ve Fenerbahçe'yi 3-0 yenen takımın futbolcusuydu. Biz de Trabzon'a gelmişken kendisini ziyaret edip anıları tazelemek istedik. Sayın Başkanın çok iyi bir Erzurum dostu olduğunu biliyoruz. Ama biz artık Trabzonspor ile oynamak için Trabzon'a gelmek istiyoruz. Bunun için de en kısa zamanda Süper lige çıkmamız gerekiyor. Sayın başkanın Erzurumspor'a yaptığı hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler