Başkan Yılmaz çiftlik esnafı ile buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi’ni Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin adına verdiği kahvaltıya katılarak esnafla “Çiftlik Cadde AVM” projesi ile ilgili sohbet etti.Dernek binasında yapılan kahvaltıya Başkan Yılmaz’ın

Başkan Yılmaz çiftlik esnafı ile buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çiftlik Caddesi’ni Koruma ve Güzelleştirme Derneği’nin adına verdiği kahvaltıya katılarak esnafla “Çiftlik Cadde AVM” projesi ile ilgili sohbet etti.
Dernek binasında yapılan kahvaltıya Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ile Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı da katıldı.
Kahvaltı sırasında kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Cihat Karahan, Başkan Yılmaz’ın öncülüğünde başlayan “Çiftlik Cadde AVM” projesinin sadece Çiftlik Caddesini değil Samsun’un da görüntüsünü değiştireceğini söyleyerek projeye olan desteklerini bir kez daha dile getirdi.
Başkan Yılmaz da Samsun için önemli vizyon projelerinden olan “Çiftlik Cadde AVM” projesini çok önemsediğini ve üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Arkadaşlarımızın yaptığı bir ankette Çiftlik esnafı ve sakinlerinin büyük bir bölümünün bu projeye sıcak baktığı ve bu projenin buraya değer kazandıracağını kabul ettiklerini gördük. Bu proje bittiğinde gerçekten yüz akı bir proje ve Samsun için önemli bir prestij alanı oluşacak. Biz şu anda altyapıda kullanmayı düşündüğümüz malzemeleri hızlı bir şekilde üretmeye başladık bile. Burada önemli olan dış cephe kaplama ve düzenlemelerinin hızlı bir şekilde yapılıp bitirilmesi. Bunun için yasaların da bize verdiği yetkileri kullanarak bu süreci hızlandıracağız. Eğer başka bir aksilik olmazsa 2014 yılında seçimlerin hemen ardından buraya girip hızla hareket etmeyi planlıyoruz. Proje ile ilgili başka detaylar netleştikçe sizleri ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Zaten sık sık buranın esnafı ve sakinlerine yönelik hem uyarı hem bilgilendirme çerçevesinde girişimlerimiz de devam ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel