Başkan Bilim Şenliği fuarında

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organze edilen Bilim Şenlikleri fuarını ziyaret ederek öğrencilerle birlikte oldu.Atatürk Alanında açılan ve öğrencilerin birbirinden ilginç icatlarının ser

Başkan Bilim Şenliği fuarında

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organze edilen Bilim Şenlikleri fuarını ziyaret ederek öğrencilerle birlikte oldu.

Atatürk Alanında açılan ve öğrencilerin birbirinden ilginç icatlarının sergilendiği stantları Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile birlikte tek tek gezen Başkan Gümrükçüoğlu ziyaret ettiği stantların birinde kağıt süsleme sanatlarından biri olan ebruli yaptı.

Başkan Gümrükçüoğlu Bilim Şenlikleri fuarıyla öğrencilerin ilginç icat ve çalışmalarını sergileme imkanına kavuştuklarını belirterek, “ Öğrencilerimiz ortaya koydukları böylesine önemli eserlerle kendilerine fırsat verildiği takdirde neleri yapabileceklerini herkese gösterdiler. Öğrencilerimizin hayatımızı kolaylaştırmak amacıyla ortaya koydukları ilginç buluşlar bizleri son derece memnun etmiştir. Bu fuarın açılmasında emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlere ve milli eğitim müdürlüğü ile katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel