Aktütün Gazisi Of'ta işe başladı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu ayağına kaybeden Gazi Bayram Yıldırım, Of Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Memuru olarak göreve başladı.Uzun süren tedavi sonrası bacağına protez takılarak h

Aktütün Gazisi Of'ta işe başladı

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Aktütün Karakolu’na yapılan hain saldırı sonucu ayağına kaybeden Gazi Bayram Yıldırım, Of Nüfus Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Memuru olarak göreve başladı.

Uzun süren tedavi sonrası bacağına protez takılarak hayatını sürdüren Gazi Bayram’a göreve başlamasından dolayısı ile Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Garnizon Komutanı Mehmet Coşkun ve Nüfus Müdürü Sabri Albayrak tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazi Bayram Yıldırım, yaralandığım günden itibaren aileme ve bana karşı gösterdikleri yakın ilgiden dolayı sayın Kaymakamıma ve Komutanıma çok teşekkür ederim. Bu süre zarfında Devletimin sıcaklığını ve şefkatini her zaman yanımda hissettim. Ayrıca Devletimizin bana sağlamış olduğu iş imkanından ve sayın Kaymakamımın Of’a tayin olmamda göstermiş olduğu yakın alakadan dolayı da buradan bir kez daha kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin dedi.

Şehit Ailelerimizin ve Gazilerimizin başımızın tacı olduklarırını belirten Of Kaymakamı Tuncay Sonel, onlar için ne yapsak azdır. Artık evladımız Bayram’ın işine kavuştuğunu ve sıranın evliliğe geldiğini ifade ederek, en kısa zamanda düğününü yapacaklarını ve kendisinin de nikah şahidi olacağını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler