Bakan Yazıcıoğlu, Trabzon’da

Bakan Yazıcıoğlu, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl'le geldiği Trabzon'un Sürmene ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret etti. Yazıcıoğlu, bir günlük çalışma ziyareti için memleketine geldiğini söyledi. Yerel v

Bakan Yazıcıoğlu, Trabzon’da
Bakan Yazıcıoğlu, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Cevdet Erdöl'le geldiği Trabzon'un Sürmene ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret etti.
Yazıcıoğlu, bir günlük çalışma ziyareti için memleketine geldiğini söyledi.

Yerel ve merkezi yönetimde büyük tecrübeye sahip olduklarını ifade eden Yazıcıoğlu, ''Seçim ortamı ülke genelinde rahatça ve huzur içinde geçiyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Ülkeyi nereden aldık, nereye götürdük. Bunu herkes biliyor. Herkesi, her kesimi kucaklıyoruz'' diye konuştu.

Daha sonra ilçeye bağlı Ormanseven beldesine giden Yazıcıoğlu, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlerden güçlü olarak çıkmak istediklerini belirterek, ''Hem yerel hem merkezi yönetimlerde iddialı ve güçlü bir ekibiz'' dedi.

Çok önemli işler yaptıklarını kaydeden Yazıcıoğlu, ''Bundan sonra da yaptıklarımızın daha çoğunu yapmak için çalışacağız. Önemli olan hizmetlerin bir yere gelmesidir. Farklı düşünceler, farklı siyasi görüşler olabilir. Hepsini seviyoruz. Bu farklılıklar zenginliktir'' diye konuştu.

İktidar oldukları süre içinde hiçbir belediyeye ayrımcılık yapmadıklarını bildiren Yazıcıoğlu, bunun aksini hiç kimsenin söyleyemeyeceğini ifade etti.

Yazıcıoğlu, seçimlerin demokrasinin güzelliği olduğunu sözlerine ekledi.

Bakan Yazıcıoğlu, daha sonra, Köprübaşı ilçesine hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler