Atalay'a muhteşem seçim şarkısı

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mehmet Atalay seçim çalışmalarını sürdürüyor.Dün basın toplantısıyla birlikte projelerini açıklayan Atalay, aynı zamanda sinevizyon gösterisiyle bugüne kadar Türkiye'de ve Trabzon'da yaptıklarını anlattı. 3 bölüm h

Atalay'a muhteşem seçim şarkısı

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Mehmet Atalay seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Dün basın toplantısıyla birlikte projelerini açıklayan Atalay, aynı zamanda sinevizyon gösterisiyle bugüne kadar Türkiye'de ve Trabzon'da yaptıklarını anlattı. 3 bölüm halinde Atalay'ın yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan klipler gazeteciler tarafından çok beğenildi. 
Atalay ayrıca Karadeniz yöresine uygun müzik ve sözlerle muhteşem bir klip hazırladı. Klipte Trabzon'un ve Karadeniz'in ezgileri ile Mehmet Atalay anlatılıyor ve "Şaibesiz Tertemiz aday, Mehmet Atalay" mesajı veriliyor. Davut Güloğlu'nun okuduğu meşhur TAK TAK parçasına Trabzonspor'un Uy Aha marşının söz yazarı Şehnaz Yeygel tarafından yazılan sözlerden oluşan şarkının bestecisi İbrahim Alptekin. 

İşte o sözler: 

AK AK AK 
(Tak Tak Tak) 

Ne boş vaad, ne yalan 
Ne kursağında haram 
Trabzonlu'ya derman 
İşte Mehmet Atalay 

Ak Ak Ak Ak 
Hizmeti dizi dizi 
Trabzon'dadır izi 
O kuzeyin yıldızı 
Burda Mehmet Atalay 

Sizin için anneler 
Sizin için bebeler 
Sizin için hep gençler 
Burda Mehmet Atalay 

Haydi herkes buraya 
Verdik omuz omuza 
Ak Partidir tek yuva 
Burda Mehmet Atalay 

Trabzonum gururla 
Kanatlansın sonsuza 
Geçit vermez haksıza 
Burda Mehmet Atalay'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel