Araklı'daki servis kazası

İlçeye bağlı Erenler beldesindeki Çankaya Yatılı İlköğretim Okulu'nda taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan Servet Daknez yönetimindeki 61 NE 241 plakalı servis minibüsü, Dağbaşı-Erenler Grup Yolu'nda dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 50 metrelik uç

Araklı'daki servis kazası
İlçeye bağlı Erenler beldesindeki Çankaya Yatılı İlköğretim Okulu'nda taşımalı eğitim gören öğrencileri taşıyan Servet Daknez yönetimindeki 61 NE 241 plakalı servis minibüsü, Dağbaşı-Erenler Grup Yolu'nda dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada araçta bulunan öğrencilerden Ali Bektaş (7) kaza yerinde, Esra Karamehmet (13) ise hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybederken, Sümeyra Karamehmet (12) ise tedavi gördüğü Trabzon'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün gece yaşamını yitirdi.

Araçta bulunan Merve Bektaş (10), Semanur Bektaş (12), Neslihan Bozkır (13), Burhan Karamehmet (9), Tuğba Karamahmut, Huriye Karamehmet (13), Salih Paşaoğlu (14), Yahya Karamehmet (9), Abdullah Bektaş (9), Emine Bıyık, Ahmet Bektaş, Aslı Koğuş, Hasan Karamahmut ve sürücü Servet Daknez yaralandı. Yaralılar Araklı ve Trabzon'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kazanın servis minibüsü şoförü Servet Daknez'in aracın göğüs bölümünden ayağının yanına düşen poşetleri almaya çalıştığı sırada dikkatini ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel