Araklı'daki kaza nasıl oldu?

Trabzon'un Araklı ilçesinde öğrenci servis minibüsünün şarampole devrilmesi 3 öğrenci hayatını kaybetmiş, çok sayıda öğrenci de yaralanmıştı. 3 öğrencinin hayatını kaybettiği kazaya bir poşet neden olmuş. -KAZAYA ''POŞET'' NEDEN OLDU- Bu arada jandarma ek

Araklı'daki kaza nasıl oldu?

Trabzon'un Araklı ilçesinde öğrenci servis minibüsünün şarampole devrilmesi 3 öğrenci hayatını kaybetmiş, çok sayıda öğrenci de yaralanmıştı. 3 öğrencinin hayatını kaybettiği kazaya bir poşet neden olmuş. 

-KAZAYA ''POŞET'' NEDEN OLDU-

Bu arada jandarma ekipleri, sürücü Servet Dakes'in ifadesi ve araçtakilerin verdiği bilgiler doğrultusunda kazanan nasıl meydana geldiğini belirledi.
İfadelere göre, öğrencileri evlerine götüren minibüsün ön tarafından bulunan bir poşet, sarsıntı nedeniyle sürücü Dakes'in ayaklarının yanına düştü.
Dakes'in eğilerek poşeti buradan almaya çalıştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve minibüsün sol taraftaki yaklaşık 60 metrelik uçuruma yuvarlandığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler